Janstock, toimistotarvikkeiden maailma

Navigointi

Yritystiedot

JanStock Oy

Y-TUNNUS 1088982-7
Kerava, Finland

Seisomatyöstä apua toimiston ergonomiaan

Seisomatyöstä apua toimiston ergonomiaan

Seisomatyöstä apua toimiston ergonomiaan Työpäivän jälkeen selkää kolottaa, kädet puutuvat ja hartiat tuntuvat jäykiltä. Olisiko aika tarkistaa myös kotitoimiston ergonomia kuntoon? Älä sivuuta hyvää ergonomiaa Istumatyö on kevyttä, vai onko sittenkään?  Kulutamme...

Mousetrapper-hiiriohjain

Mousetrapper-hiiriohjain

Mousetrapper-hiiriohjain ergonomiseen ja tehokkaaseen toimistoon

Mousetrapper-hiiriohjaimissa korostuvat tehokkuus ja käyttäjäystävällisyys. Hiiriohjaimessa erinomainen ergonomia tulee kaupan päälle.

ALL LATEST NEWS

Tork Xpressnap N4 Extra Soft

Tuotetunnus (SKU): 509016 Osastot: , , Avainsana tuotteelle

 186,05

Varasto loppu

Tuotekuvaus

Tork Xpressnap® Premium lautasliina on täydellinen toimistoon ja itsepalveluravintolaan. Auttaa vähentämään lautasliinojen kulutusta vähintään 25 % verrattuna perinteisiin lautasliina-annostelijoihin. Kaksikerroksinen Tork Xpressnap® Extra Soft valkoinen annostelijaliina on ihanteellinen yrityksille, jotka kaipaavat käteviä ratkaisuja ja kustannustehokkuutta ja jotka haluavat antaa laadukkaan vaikutelman. Yksilöllinen pakkausratkaisu, jossa nippujen suojana on muovipussi, joka helpottaa hygieniaa ja käsittelyä. Suurempi (avattuna) lautasliina, joka sopii mihin tahansa ruokailutilanteeseen. Tekniset tiedot: Järjestelmä: N4 – Tork Xpressnap® annostelijaliina -järjestelmä. Laatu: Premium. Kerroksia: 2. Painatus: Ei. Kohokuviointi: Kyllä. Väri:

Lisätiedot

0 kohdetta |  0,00
Näytä ostoskori
0