Janstock, toimistotarvikkeiden maailma

Navigointi

Yritystiedot

JanStock Oy

Y-TUNNUS 1088982-7
Kerava, Finland

Seisomatyöstä apua toimiston ergonomiaan

Seisomatyöstä apua toimiston ergonomiaan

Seisomatyöstä apua toimiston ergonomiaan Työpäivän jälkeen selkää kolottaa, kädet puutuvat ja hartiat tuntuvat jäykiltä. Olisiko aika tarkistaa myös kotitoimiston ergonomia kuntoon? Älä sivuuta hyvää ergonomiaa Istumatyö on kevyttä, vai onko sittenkään?  Kulutamme...

Mousetrapper-hiiriohjain

Mousetrapper-hiiriohjain

Mousetrapper-hiiriohjain ergonomiseen ja tehokkaaseen toimistoon

Mousetrapper-hiiriohjaimissa korostuvat tehokkuus ja käyttäjäystävällisyys. Hiiriohjaimessa erinomainen ergonomia tulee kaupan päälle.

ALL LATEST NEWS

Slim touch näppäimistö

Tuotetunnus (SKU): 150190 Osastot: , , Avainsana tuotteelle

 242,37

Varasto loppu

Tuotekuvaus

Sairaaloille ja teollisuudelle suunniteltu korkeatasoinen, täysin pölyn-, lian- ja vedenkestävä näppäimistö. Integroitu touchpad on sijoitettu siten, että sitä voi käyttää sekä vasen- että oikeakätiset. Täysin tiivis sekä taipumaton pinta, minkä ansiosta on ideaali käytettäväksi mm. teollisiin, merellisiin sekä lääketieteellisiin aloihin. Vesitiivis: voidaan pestä upottamalla sekä sienellä, desinfiointi sallittu. Mitat: leveys 34 cm, syvyys 23 cm, korkeus 1 cm. Näppäimistön päällysmateriaali silikoni. Paino 880 g. USB -kaapelin pituus 180 cm. Käyttöympäristö: -20C- +50C. Hyväksynnät : CE, FCC, RoHS & WEEE, luokitus : IP 68. Takuu 1 vuosi.

Lisätiedot

0 kohdetta |  0,00
Näytä ostoskori
0